www.insect-o-cutor.be vliegenlampen
www.insect-o-cutor.be www.insect-o-cutor.nl www.insect-o-cutor.de
www.insect-o-cutor.be vliegenlampen www.insect-o-cutor.be www.insect-o-cutor.nl www.insect-o-cutor.de
www.insect-o-cutor.be vliegenlampen
www.insect-o-cutor.be www.insect-o-cutor.nl www.insect-o-cutor.de

 > HOME

 > INFO & TIPS

 > WETGEVING

vorig 


WETGEVING

Insecten bestrijden

Het is een wettelijke verplichting voor bedrijven om een ​​levensmiddelenhygiëne plan op basis van HACCP-principes te implementeren.

Verordening (EG) nr. 852/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 van de levensmiddelenhygiëne bepaalt onder andere:

  • "Bedrijfsruimten en automaten zijn, voor zover redelijkerwijs mogelijk, te zijn gesitueerd, ontworpen en geconstrueerd en zodanig worden schoongehouden en onderhouden in goede staat van onderhoud en de conditie dat het risico van verontreiniging te voorkomen, in het bijzonder door dieren en schadelijke organismen." (Bijlage II bedrijfsruimten voor levensmiddelen: Hoofdstuk III: punt 1)
  • "Adequate maatregelen moeten worden getroffen om schadelijke organismen te bestrijden." (Bijlage II Inrichtingen: Hoofdstuk IX: punt 4)
  • "Die ramen die geopend kunnen worden om de buitenlucht zijn, waar nodig, te worden voorzien van horren die gemakkelijk kan worden verwijderd voor reiniging." (Bijlage II Inrichtingen: Hoofdstuk II: punt 1 (D))

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)

  • Alle levensmiddelenbedrijven moeten voorzien in 'beheersing van de voedselveiligheid procedures' op basis van de beginselen van HACCP.
  • HACCP helpt bedrijven om procedures in te voeren om gevaren te beheersen.
  • Bedrijven moeten de bestrijding van ongedierte in hun HACCP-plan overwegen en onderhoudsgegevens van alle apparatuur zal van het plan deel uitmaken.

Meer informatie over Levensmiddelenhygiëne.

haccp

MEER INFORMATIE & TIPS:

 > HOME  > INFO & TIPS  > WETGEVING

vorig  EXPLOSIEVE ATMOSFEER


WETGEVING INZAKE LEVENSMIDDELENHYGIËNE

haccp

Insecten bestrijden

Het is een wettelijke verplichting voor bedrijven om een ​​levensmiddelenhygiëne plan op basis van HACCP-principes te implementeren.

Verordening (EG) nr. 852/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 van de levensmiddelenhygiëne bepaalt onder andere:

  • "Bedrijfsruimten en automaten zijn, voor zover redelijkerwijs mogelijk, te zijn gesitueerd, ontworpen en geconstrueerd en zodanig worden schoongehouden en onderhouden in goede staat van onderhoud en de conditie dat het risico van verontreiniging te voorkomen, in het bijzonder door dieren en schadelijke organismen." (Bijlage II bedrijfsruimten voor levensmiddelen: Hoofdstuk III: punt 1)
  • "Adequate maatregelen moeten worden getroffen om schadelijke organismen te bestrijden." (Bijlage II Inrichtingen: Hoofdstuk IX: punt 4)
  • "Die ramen die geopend kunnen worden om de buitenlucht zijn, waar nodig, te worden voorzien van horren die gemakkelijk kan worden verwijderd voor reiniging." (Bijlage II Inrichtingen: Hoofdstuk II: punt 1 (D))

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)

  • Alle levensmiddelenbedrijven moeten voorzien in 'beheersing van de voedselveiligheid procedures' op basis van de beginselen van HACCP.
  • HACCP helpt bedrijven om procedures in te voeren om gevaren te beheersen.
  • Bedrijven moeten de bestrijding van ongedierte in hun HACCP-plan overwegen en onderhoudsgegevens van alle apparatuur zal van het plan deel uitmaken.

Meer informatie over Levensmiddelenhygiëne.


MEER INFORMATIE & TIPS:

 > HOME  > INFO & TIPS  > WETGEVING

vorig  EXPLOSIEVE ATMOSFEER


WETGEVING INZAKE LEVENSMIDDELENHYGIËNE

Insecten bestrijden

Het is een wettelijke verplichting voor bedrijven om een ​​levensmiddelenhygiëne plan op basis van HACCP-principes te implementeren.

Verordening (EG) nr. 852/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 van de levensmiddelenhygiëne bepaalt onder andere:

  • "Bedrijfsruimten en automaten zijn, voor zover redelijkerwijs mogelijk, te zijn gesitueerd, ontworpen en geconstrueerd en zodanig worden schoongehouden en onderhouden in goede staat van onderhoud en de conditie dat het risico van verontreiniging te voorkomen, in het bijzonder door dieren en schadelijke organismen." (Bijlage II bedrijfsruimten voor levensmiddelen: Hoofdstuk III: punt 1)
  • "Adequate maatregelen moeten worden getroffen om schadelijke organismen te bestrijden." (Bijlage II Inrichtingen: Hoofdstuk IX: punt 4)
  • "Die ramen die geopend kunnen worden om de buitenlucht zijn, waar nodig, te worden voorzien van horren die gemakkelijk kan worden verwijderd voor reiniging." (Bijlage II Inrichtingen: Hoofdstuk II: punt 1 (D))

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)

  • Alle levensmiddelenbedrijven moeten voorzien in 'beheersing van de voedselveiligheid procedures' op basis van de beginselen van HACCP.
  • HACCP helpt bedrijven om procedures in te voeren om gevaren te beheersen.
  • Bedrijven moeten de bestrijding van ongedierte in hun HACCP-plan overwegen en onderhoudsgegevens van alle apparatuur zal van het plan deel uitmaken.

Meer informatie over Levensmiddelenhygiëne.

haccp

MEER INFORMATIE & TIPS:

© Airsain 2017   sitemap
© Airsain 2017   sitemap
© Airsain 2017   sitemap